no27. THE YOUTH HOUSE CLINIC

THE YOUTH HOUSE CLINIC

ความอ่อนเยาว์คือสิ่งที่ทุกคนต้องการและปราถนา เราจะมอบให้ความอ่อนเยาว์แก่คุณ ด้วยทีมแพทย์ที่มีประสบการณ์และอุปกรณ์ที่มีมาตรฐาน ยกกระชับและปรับรูปหน้า หรืแการร้อยไหมให้สวยที่สุดแบบธรรมชาติ เนื่องจากเรามีทีมแพทย์ที่มีความเชี่ยวชาญและประสบการณ์สูงและการการันตีจากหลายสถาบันดัง จึงมั่นใจได้ว่าทุกคนจะกลับบ้านด้วยความงามแบบธรรมชาติ เส้นไหมที่มีขนาดเล็กกว่าเส้นผมช่วยในให้ใบหน้าเล็ก ลดแก้ม แต่ไม่ได้ทำให้ใบหน้าดูตอบหรือโทรม

ไหมลดเหนียง กรอบหน้าชัดขึ้น ลดชั้นไขมันที่จับตัวจนทำให้เป็นคางสองชั้น เป็นไหมมีความยืดหยุ่นสูงทำให้หน้าสวยคมชัด ชัดเจน แต่จะไม่ตึงเกิน เรียกได้ว่าครบทุกปัญหาเรื่องกอรบหน้าไม่ชัดลดเหนียง หรือ ลดโหนกแบบไม่ต้องศัลยกรรม ไม่ต้องเจ็บตัวหรือพักฟื้นนานๆ เพียงแค่ร้อยไหมก็สวยมั่นใจได้ 100 % รับประกันทั้งความปลอดภัย และความสวยถูกใจแน่นอนค่ะ

ที่อยู่ : 772/665 Room 205 Noble Remix Klongton Klongtoey Bangkok 10110

โทร . 0646464462

Rejuvenation is what everyone wants and wants. We will give youth to you. With an experienced medical team and standardized equipment Lifting and reshaping the face Or to thread naturally as beautiful as possible Because we have a team of doctors with expertise and high experience and guarantees from many institutions as You can be confident that everyone will return home with natural beauty. Silk threads that are smaller than the hair help to make the face smaller, reduce the cheeks but not make the face look shabby or shabby.

Silkworm The front frame is clearer. Reduce the fat layers that clump to form a double chin Silk is highly flexible, making the face beautiful, clear, clear but not too tense. Can say that all problems on the face is not clear, reduce the wattle or protruding without surgery No need to get hurt or recuperate for a long time Just a hundred thread is beautiful, 100% confident and secure. And the beauty is absolutely pleasing.

THE YOUTH HOUSE CLINIC

ขอบคุณภาพ Google.com

แนะนำติชมได้ที่ mistproductions.net