no58. THE SiB Clinic

THE SiB Clinic

THE SiB Clinic

เป็นหนึ่งในผู้นำด้านคลินิกศัลยกรรมความงาม ในระดับแนวหน้าของประเทศด้วยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญและมีความชำนาญที่มีประสบการณ์สูงแบบเฉพาะทาง พร้อมจะดูแลและให้คำแนะนำวิเคราะห์ปัญหาอย่างตรงไปตรงมา ด้วยความจริงใจใส่ใจ เพื่อมอบสิ่งที่ดีที่สุดให้ลูกค้า มอบความงามที่ตรงจุดตามที่ลูกค้าต้องการทุกประการ การศัลยกรรมไม่จำเป็นจำเป็นจะต้องเหมือนกันหมดดึงความสวยที่เป็นตัวตุณ

ศัลยกรรมที่ครบวงจร ไม่ว่าจะเป็น ตา 2 ชั้น เสริมจมูก เสริมหน้าอก ดึงหน้าให้ตึงกระชับ แก้มย้อย ร่องแก้ม ดูดไขมัน บอกคุณหมอก่อนได้นะคะว่าต้องการแบบไหน ปรึกษาคุณหมอก่อนได้นะคะเพื่อความสบายใจของลูกค้า คลินิกที่บริการด้วยความเป็นกันเองปลอดภัย เครื่องมือที่ใช้ในบริการมีมาตรฐาน เราคำนึงถึงความปลอดภัยและผลลัพธ์หลังการผ่าตัด นั่นคือสิ่งที่คลินิกให้ความสำคัญสุดๆ

ที่อยู่ : 540-540/1 ซอยทองหล่อ18 ถนนสุขุมวิท แขวงคลองตันเหนือ เขตวัฒา กรุงเทพมหานคร 10110

โทร : 088 222 8660

To be one of the leaders in cosmetic surgery clinics. At the forefront of the country with highly experienced and highly skilled doctors in specialized Ready to take care and give advice and analyze the problem honestly With sincere care To deliver the best to customers Delivering the beauty that is exactly what the customer needs in every respect Surgery doesn’t have to be the same, to bring out the beauty that is in you.


A complete range of surgeries including double eyelids, rhinoplasty, breast augmentation, facelift to tighten the cheeks, sagging cheeks, liposuction, tell your doctor first what kind you want. You can consult a doctor first for the comfort of customers. Clinic that offers friendly service and safety The tools used in the service are standard. We take into account safety and results after surgery. That is where the clinic is extremely important.

Address: 540-540 / 1 Soi Thonglor 18, Sukhumvit Road, Khlong Tan Nuea Subdistrict, Watta District, Bangkok. 10110

Call: 088 222 8660

THE SiB Clinic

สนับสนุนโดย macau8889

แนะนำติชมได้ที่ mistproductions.net